formats

Ziua 9 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Sunt pregatita sa alung neincrederea, aleg iubirea in schimb!

Obiectivul Zilei de azi este sa fii constienta de felul cum te tratezi pe tine insati si asta se reduce la o singura decizie: de a te iubi asa cum esti. Nu este intotdeauna usor, aceasta intentie cere devotament dar si dorinta de a constientiza frica, care de multe ori pune stapanire pe noi; dar poti sa incepi luand urmatoarea decizie: Doresc sa-mi schimb aceasta atitudine.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste urmatorul pasaj luat din cartea “Un Curs in Miracole”:

“Astazi renunt la felul cum am proiectat frica asupra mea. Eliberez neincrederea si felul cum m-am judecat. Sunt pregatita sa ma iubesc din nou. Cer ajutorul lui Dumnezeu, pentru a ma calauzi pe acesta cale de a invata sa ma iubesc din nou!”

Incheie ziua cu exercitiul EFT si apoi petrece seara rasfatandu-te cu o baie aromata cu lumanari, sau poate gatind cina preferata sau aprinzand o lumanare si apoi meditand pentru cateva minute.

Nu uita sa spui o rugaciune inainte de culcare si sa-I multumesti lui Dumnezeu pentru ajutorul pe care il primesti pe acest drum pe care tocmai ai pasit, in care inveti sa te iubesti pe tine insati.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara