formats

Ziua 6 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Cred in Miracole!

Obiectivul zilei de astazi este sa intelegi ca miracolele se petrec in mod natural, cand te eliberezi de toata frica ce ti-a condus viata pana in acest moment. Daca in viata ta nu se intampla miracole, raspunsul este simplu: frica este cea careia ai acordat incredere.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste pasajul de mai jos si reflecta asupra acestuia pentru cateva minute.

Cum deja esti familiarizata cu EFT, ai putea sa-ti faci propriul tau text, care sa te reprezinte, si care sa te incarce de energie dimineata!

Secventa EFT de dimineata

Ma iert pentru ca am ales frica. Cred in miracole. M-am nascut cu dreptul de a crea miracole si sunt recunoscatoare pentru aceasta. Astazi aleg sa creez miracole. Daca mintea mea crede in miracole, atunci am puterea sa vad si sa traiesc miracole. CRED IN MIRACOLE!

Seara, reflecta la felul cum a decurs ziua de azi, noteza in jurnal o situatie prin care astazi ai oprit iubirea: poate ai fost nepoliticoasa cu cineva pe strada, sau ai avut o disputa cu o colega de serviciu sau te-ai trezit prost dispusa… si ai avut aceasta atitudine toata ziua. Sunt acestea situatii in care frica a pus stapanire pe tine?

Repeta cu voce tare: “ Ma iert pentru ca am fost cuprinsa de frica. Stiu ca pot sa vad toate astea prin iubire. CRED IN MIRACOLE.

Incheie ziua cu Secventa EFT de Seara