formats

Ziua 5 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Ma iert pentru ca de multe ori am ales frica dar, de astazi, aleg iubirea in schimb!

Obiectivul zilei de astazi este sa te ierti pe tine insati. Da, ai inteles bine: incepem cu tine. Intampina aceasta noua zi eliberand sentimentele de suparare si dezamagire fata de tine instati, precum si acel dialog interior critic, practicand iertarea.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste pasajul de mai jos si reflecta asupra acestuia pentru cateva minute.

Cum deja esti familiarizata cu EFT, ai putea sa-ti faci propriul tau text, care sa te reprezinte, si care sa te incarce de energie dimineata!

Secventa EFT de dimineata

Astazi privesc toate experientele din viata mea cu alti ochi. Ma iert pentru gandurile si comportamentul meu infricosat. Stiu, ca daca eliberez furia si autocritica o sa descopar iubirea din launtrul meu. Ma iert pentru toate astea, si in schimb fac loc iubirii!

Seara, reflecta la felul cum a decurs ziua de azi, noteza in jurnal in ce fel ai proiectat azi frica asupra ta. In dreptul fiecarei situatii noteaza: “aleg iubirea in schimb!” Fiecare problema pe care o ai este o oportunitate de a-ti intari increderea in iubire. De multe ori este greu sa vezi oportunitati in locul dificultatilor, dar fii dispusa sa le vezi totusi, in orice situatie!

Exemplu
Frica: Niciodata nu o sa gasesc iubirea adevarata.
Iubire: Frica aceasta nu-mi foloseste. Imi iert frica si aleg iubirea in schimb.

Acest exercitiu s-ar putea sa ti se para putin suparator la inceput, este normal. Sa iesi din zona ta de confort este exact ce ai nevoie.

Incearca sa intelegi ca tot acest proces nu consta in a ramane prinsa in obiceiuri vechi, in schimb te ajuta sa transformi frica in iubire, prin aceasta practica zilnica. Ai incredere, dorinta de a ierta iti va crea un sentiment de pace interioara.

Incheie ziua cu Secventa EFT de Seara

Etichete: ,