formats

Ziua 40 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Imi iert perceptiile false asupra omenirii!

Obiectivul zilei de astazi este sa te eliberezi de dominatia sinelui. Iertarea este cea mai mare binefacere pe care poti sa o oferi omenirii. Daca vrei ca intr-adevar sa creezi miracole in viata ta, atunci iertarea trebuie sa-ti fie credinta.

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata, apoi citeste urmatorul paragraf si incearca sa intelegi mesajul pe care aceste cuvinte il transmit:

“Imi iert perceptiile false asupra omenirii. Ma iert pentru gandurile mele necugetate, ca de altfel si persoanele implicate in frica ce am creat-o. Prin iertare, ma eliberez de acesta lume infricosata pe care am creat-o!”

Incheie seara cu exercitiul EFT pentru seara si apoi scrie o scrisoare de iertatre unei persoane careia ii porti ranchiuna. Nu ma astept sa o inmanezi acelei persoane (cu exceptia ca vrei sa faci asta), in schimb foloseste aceasta oportunitate ca sa-ti faci ordine in sentimente. Nu conteaza daca aceasta scrisoare este scrisa bine, sau mai putin bine, important este sa o faci cu intentia de a ierta. Descarca-ti toata indignarea in paginile acestei scrisori si apoi inveleste-o cu iubire si iertare.

Cand ai terminat scrisoarea, citeste-o si cere-i lui Dumnezeu sa-ti arate calea spre iertare.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara