formats

Ziua 4 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Recunostinta este unica mea atitudine astazi!

Obiectivul zilei de astazi este sa fii recunoscatoare pentru tot ce ai in viata ta.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste pasajul de mai jos si reflecta asupra acestuia pentru cateva minute.
(daca nu stii cum se foloseste EFT te rog sa urmaresti acest video)

Secventa EFT de dimineata

Imi incep ziua cu recunostinta. Sunt recunoscatoare pentru o noua zi. Sunt recunoscatoare pentru aerul ce il respir. Sunt recunoscatoare pentru copaci, iarba si cerul senin. Astazi sunt recunoscatoare. Eliberez tot ce este neinsemnat in viata mea, cat si credintele limitative. Aleg in schimb, recunostinta!

Seara, noteaza in jurnal o lista de 10 lucruri pentru care esti recunoscatoare azi, pot fi oricat de mici sau mari! Continua exercitiul incercand sa fii recunoscatoare si pentru dificultatile din viata ta. Citeste lista situatiilor in care simti frica, asa cu le-ai notat in prima zi, si incearca sa le vezi intr-o lumina noua. Este usor sa fii recunoscatoare pentru ceva ce merge, dar este mult mai greu sa o faci pentru ceva ce nu este tocmai placut in viata ta. In ce fel poti fi recunoscatoare pentru aceste obstacole?

Fiecare problema pe care o ai este o oportunitate de a-ti intari increderea in iubire. De multe ori este greu sa vezi oportunitati in locul dificultatilor, dar fii dispusa sa le vezi totusi, in orice situatie!

Incheie ziua cu Secventa EFT de Seara

Etichete: ,