formats

Ziua 39 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Sunt recunoscatoare pentru modul in care inteleg lumea!

Obiectivul zilei de azi este sa arati recunostinta lumii si sa intelegi un adevar foarte simplu: nu poti sa speri ca ceea ce se intampla in afara ta o sa te faca fericita. Fericirea vine din interior si nu este influentata de ceea ce se intampla in exterior.

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul paragraf si apoi reflecta pentru cateva momente la mesajul transmis:

“Astazi, sunt recunoscatoare pentru intreaga lume. Sunt recunoscatoare pentru invatamintele ce le-am primit si oportunitatile de afirmare. Sunt recunoscatoare pentru modul in care inteleg lumea!”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi urmatorul exercitiu este sa scrii o scrisoare de recunostinta unei persoane sau organizatii care ti-a marcat viata. Aceasta practica sigur iti va aduce bucurie, dar va avea o influenta deosebita asupra persoanelor implicate.

Energia recunostintei este iubire pura ce tavereaza prin spatiu si timp. Imparte lumii iubire si lumina prin acest dar frumos al recunostintei.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara