formats

Ziua 38 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Voi asculta pe cei care vor sa se faca auziti, voi ajuta pe cei ce au nevoie, voi indruma pe cei care sunt pierduti si iubi pe cei care au nevoie de iubire!

Obiectivul Zilei de astazi este sa intelegi ca fiecare dintre noi conteaza, dar mult mai important este sa schimbi mentalitatea de “eu” in cea de “noi”. Exercitiile de astazi te vor ajuta sa devii constienta ca exista posibilitati nelimitate ca sa-ti arati iubirea fata de semenii tai.

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul paragraf si apoi reflecta pentru cateva momente la mesajul transmis:

“Astazi sunt pregatita sa schimb mentalitatea de “eu” in cea de “noi”. Cand ajut pe altii, imi iau atentia de la ingrijorarile mele si aleg ca in mod constient sa dau atentie celorlalti. Ii voi asculta pe cei ce vor sa se faca auziti. Ii voi ajuta pe cei care au nevoie de ajutor. Ii voi indruma pe cei care sunt pierduti. Ii voi iubi pe cei care au nevoie de iubire!”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi urmatorul exercitiu o sa fie putin mai deosebit decat cele de pana acum. Gandeste-te la cineva care ar avea nevoie de ajutor. Poate fii o persoana cunoscuta sau chiar cineva necunoscut.

Gaseste un loc unde nu esti deranjata de nimeni pentru a putea medita; inspira si expira de cateva ori. Continua aceasta respiratie pe parcursul meditatiei. Invita-ti ingerul pazitor sa te insoteasca in aceasta meditatie.

Spune-ti in gand: Ingerule pazitor, calauzeste-ma sa fiu de ajutor cuiva. Te rog, arata-mi pe cine sa ajut si cum pot sa o fac. Ce miracole sa infaptuiesc?

Stai nemiscata si asculta-ti intuitia.

Dupa cateva minute, incheie meditatia si noteaza-ti in jurnal indrumarea ce ai primit-o. Daca nu ai primit nimic, nu te ingrijora, ai incredere ca o sa apara. Poti sa ajuti pe cineva fara sa primesti vreo indrumare. Aceasta poate fi de exemplu ceva foarte simplu, sa dai un telefon cuiva care are nevoie de sprijin or sa donezi bani la o actiune caritabila. Important este sa infaptuiesti ceva in aceasta directie si sa fii convinsa ca ai facut un lucru bun.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara