formats

Ziua 37 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Doamne, arata-mi incotro sa o iau, ce sa fac, si ce sa spun!

Obiectivul Zilei de astazi este sa inveti sa primesti iubirea. Cu cat esti mai deschisa sa primesti indrumare de la Dumnezeu, cu atat iti va fi mai usor sa accepti chemarea interioara de a-ti iubi si ajuta aproapele.

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul paragraf si apoi reflecta pentru cateva momente la mesajul transmis:

“Astazi ii incredintez lui Dumnezeu toate planurile mele, dorintele mele si fricile mele. Accept ca exista un plan mult mai mare pentru mine decat ceea ce mintea mea poate sa cuprinda. Astazi, invit vocea iubirii sa ma indrume, sa ma invete si sa ma calauzeasca spre acea stare mentala de bucurie, asa incat sa pot aduce si eu bucurie lumii!”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi fa o lista cu toate problemele care le ai – poate ca este frica ca nu ai destui bani, frica ca nu poti sa iesi dintr-o relatie care nu-ti mai ofera bucurie sau frica ca nu faci in viata ceea ce ti-ai dori. Fii sincera in legatura cu acesta frica care te macina. Incearca sa observi daca acesta frica te afecteaza mai putin decat in prima saptamana cand ai inceput programul de transformare. Poate intre timp au aparut emotii noi, datorita devotamentului tau in a progresa si evolua.

Dupa ce ai terminat acest exercitiu, inainte de culcare spune urmatoarea rugaciune:

Doamne, iti incredintez tie frica mea. Stiu ca intentia mea este cu mult mai mare decat sa traiesc in frica. Te rog, ia-mi aceasta frica!
Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara