formats

Ziua 36 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Pentru pacea mea si a lumii, aleg iubirea!

Obiectivul zilei de astazi este sa devii constienta si sa recunosti felul in care sinele iti afecteaza capacitatea de a-i ajuta si pe altii. Traim cu totii impreuna pe aceasta planeta, iar cand o singura persoana creaza schimbari la nivel vibrational, acesta este un mod de a crea un spatiu de transformare si pentru alte persoane. De aceea, astazi te rog sa fii constienta de frica ce te apasa atat pentru binele tau cat si pentru binele intregii omeniri.

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul pasaj, si fii constienta de emotiile ce ce apar in timp ce il citesti:

“Astazi sunt martora sinelui meu superior. Cu rabdare si iubire, devin constienta de perceptiile mele false. Nu mai cred in frica si nici nu ma mai agat de ea. Desi pentru moment s-ar putea sa para reala, tot ce trebuie sa fac este sa fiu martora acesteia, fara sa judec, doar sa-mi reamintesc ca nu este adevarata!”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi continua cu o meditatie care sa te ajute sa-ti canalizezi energia pentru a putea crea miracole.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara