formats

Ziua 34 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Intampin cu bucurie posibilitatile nelimitate!

Obiectivul zilei de astazi este sa-ti dezvolti creativitatea, chiar daca nu te consideri o persoana creativa. Din momentul in care incepi sa-ti folosesti creativitatea devii constienta de miracolele zilnice, si, in acest fel, ai posibilitati nelimitate pentru a crea abundenta financiara. Ajutorul miraculos este la dispozitia noastra, doar trebuie sa avem incredere ca Universul are un plan pentru noi, si sa fim pregatite sa primim acest ajutor.

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul paragraf:

“Astazi intampin cu bucurie posibilitatile nelimitate. Cand imi deschid bratele, accept sa primesc ajutorul Universului. Stiu ca abundenta creativa este la dispozitia mea acum. Astept miracole!”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi mediteaza pentru cateva minute dupa care continua cu urmatorul exercitiu:

Inspira: Astept miracole

Expira: Voi primi

Inspira: Cred in posibilitati creative de abundenta

Expira: Voi primi

Inspira: Am rabdare si incredere

Expira: Voi primi

Inspira: Stiu ca sunt calauzita

Expira: Voi primi.

Ai incredere, pentru ca in acest moment tocmai ai transmis Universului ca esti pregatita sa primesti abundenta in viata ta. Un aspect foarte important al acestui proces este sa lasi la o parte nevoia ta de a controla lucrurile. In momentul in care te dai la o parte, si lasi Universul sa te ghideze spre ceea ce ai nevoie, miracolele incep sa apara.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara