formats

Ziua 33 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Iertarea imi ofera tot ce vreau!

Obiectivul zilei de astazi este sa intelegi ca iertarea este catalizatorul ce te ajuta sa transformi convingerile limitative si sa-ti recapeti increderea in miracole. Cand frica ta legata de bani este prea mare, cu siguranta ca vechile convingeri limitative iti afecteaza comportamentul actual. Experientele tale din trecut legate de bani iti influenteaza viata pe care o ai astazi. Si aici intervine iertarea. Cand masura propriilor tale valori este legata de valoarea bunurilor tale materiale, cu siguranta, comportamentul tau a afectat asta. Iertarea este primul pas in acest proces de eliberare a fricii tale legate de bani.

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul pasaj, si fii constienta de emotiile ce ce apar in timp ce il citesti:

“Ma iert pentru problemele mele financiare din trecut. Astazi renunt la furie, resentimente si felul cum critic alte persoane si pe mine insami. Alegerile pe care le-am facut in trecut sunt cele care mi-au adus rezultatele de astazi. Acum, iertarea este ghidul meu. Accept, eliberez si imi iert trecutul si ma concentrez pe prezent. Intampin cu bucurie, experiente noi!”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi pregateste-te pentru urmatorul process de iertare, care se face in trei pasi:

1. Indentifica pe cine trebuie sa ierti, cand vine vorba de bani. Poate trebuie sa te ierti pe tine insati, pentru deciziile gresite pe care le-ai luat in trecut. Poate trebuie sa ierti un sef pentru care ai lucrat candva, sau un membru al familiei, fata de care ai resentimente. Fii constienta in acest moment de aceste aspecte, si identifica cine este la varful acestei liste, scrie-i numele in jurnal.
2. Ia in evidenta si partea ta in aceasta problema. Nu incerca sa analizezi situatia prea mult. Care este vina ta? Cand esti constienta de faptul ca ai avut si tu o contributie in toata aceasta situatie, vei fii inclinata sa ierti. Poate vei realiza, de fapt, ca singura persoana pe care trebuie sa o ierti esti chiar tu.
3. Fii dispusa sa renunti la resentimente si cere-i ajutorul lui Dumnezeu ca sa te calauzeasca.

Incheie cu urmatoarea rugaciune:

Doamne, cu bunavointa primesc ajutorul tau, in acest proces de iertare. Sunt constienta ca resentimentele nu-mi sunt de nici un folos si sunt pregatita sa creez abundenta. Iti incredintez aceasta relatie tie si primesc cu bucurie ajutorul tau. Arata-mi calea spre iertare.

Cand ai terminat acesti pasi, mergi la culcare cu credinta ca ai pus in miscare un proces foarte puternic.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara