formats

Ziua 32 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Sunt recunoscatoare pentru ce am, si primesc toate darurile pe care ziua de azi mi le aduce!

Obiectivul zilei de astazi este sa creezi schimbari subtile in felul in care tratezi banii. Nu conteaza daca esti plina de datorii sau instarita, acest proces se aplica tuturor. Respectul fata de bani este, intr-un fel, respect fata de tine insati. Joseph Murphy sugera ca trebuie sa binecuvantezi chitantele si sa ai incredere ca Dumnezeu are grija de tine. Incepe sa tratezi banii in acest fel, cu recunostinta.

Nu uita, “Valoarea bunurilor noastre materiale este direct proportionala cu masura propriilor noastre valori.”

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul paragraf si incearca sa simti mesajul transmis:

“Astazi, aleg sa-mi focalizez atentia pe ceea ce am. Recunostinta surmonteaza convingerile mele referitoare la lipsa sau frica. In loc sa evit frica mea financiara, ma concentrez asupra a ceea ce am deja. Sunt recunoscatoare pentru tot ce am in acest moment!”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi, in jurnal, fa o lista cu toate lucrurile pentru ce esti recunoscatoare. Nu lasa nimic afara, nimic nu este prea putin sau prea mult ca sa fie trecut pe lista.

Exemplu:

Sunt recunoscatoare pentru casa mea. Binecuvantez abundenta din viata mea si imi invalui casa in iubire si lumina.

Sunt recunoscatoare pentru mancarea ce o pun pe masa. Binecuvantez acesta mancare si pun iubire si lumina in fiecare inghititura.

Daca apreciezi ceea ce ai in acest moment, in curand o sa devii un magnet al abundentei!

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara