formats

Ziua 31 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Cred in abundenta si sunt convinsa ca asta este realitatea!

Obiectivul zilei de astazi este sa inveti sa transformi dialogul tau interior cat si conversatiile pe care le ai cu privire la bani. Modul cel mai eficient de a-ti transforma frica ta legata de bani este sa schimbi acest dialog interior. Daca iti petreci majoritatea timpului gandindu-te sau spunandu-ti ca esti in lipsa de bani, necajita sau te afli intr-un conflict continuu cu privire la bani, nu faci decat sa accentuezi aceasta lipsa. Gandurile tale iti creaza realitatea, deci, de fiecare data cand te gandesti “nu am bani” sau ceva asemanator, nu faci altceva decat sa consolidezi acea lipsa. Exercitiul de astazi iti solicita
dorinta de a renunta la vechile credinte limitative si sa deschizi perspective noi.

Nu uita, “Valoarea bunurilor noastre materiale este direct proportionala cu masura propriilor noastre valori.”

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul paragraf si incearca sa simti mesajul transmis:

“Astazi imi schimb felul de a gandi referitor la bani. Imi iau angajamentul sa fiu atenta mai degraba la ceea ce am deja, in loc sa ma concentrez pe ce imi lipseste. In mod constient, astazi aleg cuvinte de apreciere si abundenta!”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi mediteaza pentru cateva minute. In timp ce esti in aceasta stare de meditatie, gandeste-te la un scenariu referitor la frica ta financiara. Ce emotii simti? Nu nega aceste emotii, lasa-le sa apara.

In timp ce ai experienta fricii, intreaba-te: Exista oare un alt mod in care pot sa percep aceasta situatie?

Inspira: Aleg sa percep abundenta in loc de asta.

Expira: Imi eliberez frica legata de bani.

Inspira: Intampin perspective noi.

Expira: In acest moment sunt eliberata.

Chiar daca, si doar pentru un moment, simti o usoara alinare, acesta este un miracol. Bucura-te de aceste schimbari subtile.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara