formats

Ziua 3 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Iubirea nu a creat frica!

In primele doua zile ai devenit constienta de felul in care frica se manifesta in viata ta respectiv ai luat decizia sa te eliberezi de sub controlul ei. Obiectivul zilei de astazi este sa alegi iubirea in mod constient si sa faci un efort activ de a percepe lucrurile din aceasta noua perspectiva.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste pasajul de mai jos si reflecta asupra acestuia pentru cateva minute.
(daca nu stii cum se foloseste EFT te rog sa urmaresti acest video)

Secventa EFT de dimineata

Intotdeaune exista o posibilitate care implica iubirea. De azi incep sa percep totul intr-un mod diferit. Sunt pregatita sa renunt la credintele mele limitative pe care le-am avut in trecut si in schimb sa las dragostea sa ma calauzeasca. De acum incolo, aleg aceasta varianta in tot ceea ce fac. Aleg sa vad iubirea!

Pe parcursul zilei, observa cum acesta afirmatie ti-a influentat deciziile. Raspunde la urmatoarele intrebari:

1. De ce mi-a fost frica astazi?
2. Cum m-am simtit folosind aceasta afirmatie?
3. Cum s-a schimbat starea mea vibrationala (chiar si numai pentru scurt timp)?

Incheie ziua cu exercitiul EFT si reflecta la felul cum a decurs ziua de azi, iar apoi, pe o foaie de hartie, scrie urmatoarele fraze pe care sa le asezi undeva la vedere:

Sunt hotarata sa-mi transform frica in iubire. Imi deschid sufletul si mintea la iubire si las intuitia sa ma ghideze. Intampin cu bucurie ajutorul Divin. Sunt pregatita si doresc sa-mi transform frica in iubire. Aleg iubirea in locul fricii.
Secventa EFT de Seara