formats

Ziua 29 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Aleg sa renunt la mentalitatea de victima!

Obiectivul zilei de astazi este sa identifici care este povestea ta legata de bani. S-ar putea sa cunosti deja aceasta poveste, sau poate esti complet surprinsa cand afli ca in primul rand gandurile tale sunt cele care iti afecteaza partea financiara. Asa cum probabil stii, primul pas este sa fii constienta de aceasta situatie. Trebuie sa fii sincera cu privire la frica pe care o ai legata de situatia ta financiara, ca apoi sa o poti schimba. Lectia 79, din cartea Un Curs in Miracole spune: ”Recunoaste problema ca sa poata fi solutionata.”

“Valoarea bunurilor noastre materiale este direct proportionala cu masura propriilor noastre valori.”

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul pasaj si incearca sa fii constienta de emotiile ascunse in spatele fricii tale legate de bani:

“Astazi imi marturisesc frica legata de partea financiara si sunt constienta de felul cum am blocat abundenta. Stiu ca primul pas pentru a crea o schimbare, este sa devin constienta de problema. Asta imi da puterea sa ma separ de frica si sa realizez ca nu am o mentalitate de victima.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi in jurnal incearca sa raspunzi la urmatoarea intrebare: “Care imi este frica legata de partea financiara si de unde vine aceasta frica?”

Dupa ce ai terminat exercitiul, spune urmatoarea rugaciune:

Doamne, sunt constienta de frica pe care o am referitoare la partea financiara. Imi recunosc slabiciunile care imi afecteaza viata si sunt pregatita sa le eliberez. Iti multumesc ca ma calauzesti si ma ajuti. Aleg sa renunt la mentalitatea de victima. Traiesc in abundenta si libertate.
Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara