formats

Ziua 27 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Astazi, sunt creatoarea de miracole. Aleg sa vad iubire in tot!

Obiectivul zilei de azi este sa vezi iubire in toate relatiile pe care le ai. Incearca sa observi transformarile care au loc, in momentul in care lasi iubirea sa te ghideze. Vei simti ca te cuprinde un fel de pace sufleteasca, si in acest fel, iti creste increderea in miracole.

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul pasaj care te pregateste sa creezi miracole:

“Astazi sunt creatoarea de miracole, si percep iubire in tot ceea ce vad. Chiar si cele mai dificile relatii, sunt un miracol. Sunt decisa sa creez iubire, si sa-mi transform frica prin credinta pe care o am in miracole. Fiecare relatie este sfanta si imi ofera sansa sa evoluez.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi continua cu urmatorul exercitiu te ajuta sa evaluezi relatiile din viata ta, care iti creaza probleme. Urmeaza acesti pasi si bucura-te de schimbari miraculoase:

1. Intr-un spatiu unde nu o sa fi deranjata de nimeni, respira de cateva ori adanc si mediteaza pentru cateva minute la relatiile din viata ta, in special la cele care iti creaza probleme. Inspira si expira de cateva ori, si incearca sa “simti” aceste relatii.

2. In momentul in care ai terminat meditatia, noteaza in jurnal, persoanele care ti-au venit in minte.

3. Apoi spune cu voce tare: “_______________(Numele persoanei) reprezinta cea mai importanta lectie pe care o primesc. Aceasta relatie imi ofera posibilitatea sa-mi eliberez frica si sa-mi intaresc increderea in iubire. Aleg sa sa vad iubire in aceasta relatie.

Repeta acest exercitiu cu fiecare persoana care iti creaza probleme.

Inainte sa te pregatesti de culcare, spune o rugaciune si totodata cere-i lui Dumnezeu ca aceste persoane sa fie calauzite, protejate si deasemenea vindecate de frica. Roaga-te ca si ele/ei sa aiba parte de tot atata fericire pe cat iti doresti si tie.
Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara