formats

Ziua 26 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Aleg pacea sufleteasca!

Obiectivul zilei de azi este sa intelegi modul in care constiinta ta a refuzat iertarea, si cum poti sa folosesti iubirea ca sa obtii ceea ce doresti. De asemenea, exercitiul de astazi te ajuta sa intelegi un principiu foarte important, explicat in cartea Un Curs in Miracole, care spune ca prin iertare percepi totul ca si putere Divina, indiferent de ce s-a spus sau facut. Nu trebuie sa fii fata-in-fata cu cineva ca sa ierti, pentru ca iertarea se face, de fapt, la nivel spiritual, dar afecteaza felul in care percepi totul in viata.

Te intreb: Preferi, sa ai dreptate sau sa fii fericita? In mod sigur alegi fericirea, desi cateodata este dificil sa alegi intre cele doua. Renuntand la dorinta de a avea dreptate, vei ajunge sa te bucuri de relatiile pe care le ai si sa le respecti, prin actul miraculos al iertarii.

Incepe ziua cu exrecitiul EFT si apoi citeste urmatorul pasaj ce te ajuta sa creezi acea stare mentala de iertare:

“Astazi voi crea acea stare miraculoasa de iertare. Aleg iertarea, pentru fiecare relatie pe care o am si renunt la perceptiile false pe care le-am avut pana in acum. Iertarea imi reaminteste ca suntem la fel, cu totii. De fiecare data cand am resentimente fata de cineva, aleg sa-mi iert acel gand, fiindca stiu ca suntem la fel, cu totii. Si ca urmare, ma iert pe mine insami.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT si apoi continua cu urmatoarea rugaciune ce te va ajuta in acest proces de iertare:

Doamne, iti multumesc pentru ajutorul ce mi-l dai in acest proces de iertare a perceptiilor mele false. Invataturile tale sunt binevenite si stiu ca fiecare experienta a vietii, vine de la tine si aleg iertarea ca si ghid spre iubire si pace sufleteasca.
Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara