formats

Ziua 25 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Experientele vietii vin de la Dumnezeu!

Obiectivul zilei de azi este sa intelegi un principiu foarte important: toata critica adresata altor persoane, se rasfrange asupra ta. Cartea Un Curs in Miracole ne invata ca toate gandurile pe care le avem fata de alte persoane nu sunt altceva decat o oglinda a ceea ce credem ca este adevarat despre noi insine. De exemplu, daca judeci alte persoane care par sa aiba o casnicie fericita, asta este de fapt,o reflectare a faptului ca si tu iti doresti o astfel de casnicie.

Practicand recunostinta, vei fii calauzita sa renunti la gandurile critice pe care le ai despre altii, si in acest fel sa vindeci felul cum te judeci pe tine insati. Cand avem ganduri pline de iubire cu privire la ceea ce ne dorim, ne creste increderea in noi insine si ca urmare avem parte de iubire in viata noastra. Recunostinta creaza “efectul dominoului”.

Exercitiul de astazi te face sa intelegi ca toate relatiile pe care le ai cu cei din jur nu sunt altceva decat lectii de evolutie spirituala. In momentul in care accepti acest adevar, devii recunoscatoare pentru toate “lectiile” ce le-ai primit in decursul timpului. Aceste lectii te ajuta, de fapt, sa-ti intaresti increderea in miracole.

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul pasaj ce te ajuta sa percepi relatiile dificile pe care le ai cu alte persoane, ca si invataminte.

“Astazi percep toate relatiile pe care le am ca si experiente ale vietii, respectiv oportunitati de evolutie spirituala. Sunt recunoscatoare pentru toate invatamintele ce le primesc prin relatiile pe care le am cu persoanele din viata mea.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi reflecta la ziua care tocmai s-a sfarsit. In jurnal noteaza, trei moduri prin care afirmatia zilei te-a ajutat sa transformi felul cum ai perceput relatiile tale de pana acum. Constientizeaza aceste schimbari.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara