formats

Ziua 24 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Bunatatea m-a creat buna!

Obiectivul zilei de azi are la baza mesajul pe care cartea Un Curs in Miracole il transmite: “Bunatatea m-a creat buna” si care ne reaminteste ca suntem veniti cu totii dintr-un loc plinde iubire, bunatate si adevar. Lasa iubirea sa-ti cuprinda mintea, mult mai mult decat pana acum, iar azi, telul tau sa fie bunatatea. Bucura-te de experienta iubirii adevarate!

Incepe ziua cu exercitiul EFT pentru dimineata si apoi citeste urmatorul pasaj cu voce tare (daca se poate in fata oglinzii). Acest pasaj iti reaminteste adevarul despre tine: tu esti iubire!

“Bunatatea m-a creat buna. Vin dintr-un loc plin de iubire si bunatate, asta sunt eu cea adevarata. Vreau sa cunosc acest adevar si sa-l impartasesc lumii. Astazi, vreau sa fiu buna cu toti cei pe care ii intalnesc.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi continua cu urmatorul exercitiu ce te ajuta sa fii constienta de felul cum ii judeci pe alti oameni. Indiferent cat de mult incerci sa eviti acest obicei totusi, in anumite conditii, o faci. Acest exercitiu te ajuta sa devii constienta de asta:

1. Fa o lista cu felul in care nu ai fost amabila in aceasta saptamana; aceasta poate fi prin fapte sau ganduri.
2. Reflecta pentru moment la ceea ce ai scris in aceasta lista, si descrie felul in care te simti.
3. Ultimul pas, este sa te ierti pe tine insati pentru aceste ganduri sau fapte.

Recunosc felul in care nu am fost amabila. Sunt constienta de faptul ca toate aceste ganduri sau fapte nu reprezinta, de fapt, cine sunt. Stiu acum, ca aceasta lipsa de amabilitate s-a bazat pe decizii gresite pe care le-am luat in trecut, adica am ales frica in locul iubirii. Ma iert pentru aceste decizii gresite si aleg iubirea in schimb.

Aplica acesti pasi in viata ta de zi cu zi. Fii constienta de felul cum te simti de fiecare data cand nu esti amabila si apoi iarta-te pentru felul cum te-ai purtat. Continuand in acest fel, in curand vei deveni constienta de acest obicei, ca de altfel si de obiceiul de a te judeca pe tine insati sau pe altii.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara