formats

Ziua 23 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Doamne, iti cer ajutorul sa pot vedea fiecare persoana ca si egala mie!

Obiectivul Zilei de azi este sa creezi schimbari radicale in relatiile pe care le ai cu persoanele din viata ta si de asemenea sa-i ceri ajutorul lui Dumnezeu pentru a reusi sa schimbi toate acele convingeri vechi pe care le ai cu privire la alte persoane, si care nu iti mai folosesc acum.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste cu voce tare urmatorul pasaj si reflecta la mesajul pe care acesta il transmite:

“Doamne, iti cer ajutorul. Stiu ca pana acum am ales sa cred ca sunt izolata de cei din jurul meu si ca am ales frica in locul iubirii. Astazi, fac o noua alegere: sa vad fiecare persoana ca egala mea si sa las frica in grija ta. Primesc din inima ajutorul tau. Iti cer sa ma ajuti, sa vad fiecare persoana intruchiparea iubirii.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi vei raspunde in jurnal la aceleasi intrebari ca si cele de ieri, dar o vei face in felul urmator:

Cum judec eu alte persoane?
Raspuns: Doresc sa vad iubirea in schimb.
Ce persoane cred eu ca sunt speciale?
Raspuns: Doresc sa vad iubirea in schimb.
Cum cred ca eu ca sunt speciala, in comparatie cu alte persoane?
Raspuns: Doresc sa vad iubirea in schimb.
Cum ma compar eu insami cu alte persoane?
Raspuns: Doresc sa vad iubirea in schimb.

Incheie ziua cu exercitiul EFT si apoi mediteaza pentru cateva minute cu privire la munca de transformare din ultimele zile si ai incredere ca toata aceasta transformare continua sa se desfasoare, chiar si atunci cand dormi.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara