formats

Ziua 22 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Astazi realizez modul gresit in care am judecat alti oameni!

Obiectivul zilei de azi este sa evaluezi parerea ta despre alti oameni. Acesta este un exercitiu in care devii constienta de felul cum ai fost convinsa ca esti separata de restul lumii. Asa cum stii deja, claritatea este importanta in momentul in care vrei sa treci peste convingerile gresite pe care le-ai avut din trecut. Cu cat esti mai constienta de aceste convingeri, cu atat este mai usor sa le schimbi. Suntem obisnuite cu modul cum ii judecam pe altii, si in acest fel ne protejam pe noi insene ca sa nu fim ranite emotional sau dezmagite. Primul pas de vindecare a relatiilor pe care le ai cu cei din jur este sa fii constienta de felul cum ai tratat aceste relatii in trecut.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste cu voce tare urmatorul pasaj si reflecta la mesajul pe care acesta il transmite:

“Astazi sunt hotarata sa evaluez perceptia mea gresita referitoare la alti oameni. Ii cer ajutorul lui Dumnezeu sa pot vedea cum intr-un mod gresit i-am judecat pe alti oameni. Devin constienta de felul cum m-am comparat cu alte persoane, am judecat sau am crezut ca altii sunt mai speciali sau din potriva, inferiori mie. Toate acestea nu sunt altceva decat convingeri gresite si sunt pregatita sa schimb aceste obiceiuri vechi.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi in jurnal raspunde la urmatoarele intrebari:

Cum judec eu alte persoane?
Ce persoane cred eu ca sunt speciale?
Cum cred ca eu ca sunt speciala, in comparatie cu alte persoane?
Cum ma compar eu insami cu alte persoane?

Dupa ce ai incheiat acest exercitiu, spune in gand urmatoarea rugaciune:

Marturisesc felul in care am renuntat la iubire. Vad felul in care am ales sa cred ca alte persoane sunt
deosebite. Aleg iubirea in loc. Doamne, arata-mi calea.
Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara