formats

Ziua 20 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Inteleg rolul pe care corpul meu il are si ca este un mesager al iubirii!

Obiectivul zilei de azi este sa realizezi ca esti extraordinara si sa te feliciti ca ai reusit sa ajungi la ziua 20. AI REUSIT. FELICITARI. Tot materialul parcurs in ultimele zile te-a pregatit pentru ziua de astazi. Exercitiul acesta te va scoate putin din zona ta de confort. Daca prin munca de astazi accepti adevaratul rol al corpului tau – acela de a fi iubire si de a da iubire – o sa creezi schimbari miraculoase.Chiar si numai pentru moment, incearca sa realizezi ca nu esti un corp printre alte corpuri ci de fapt esti un suflet printre alte suflete.

Gabrielle Bernstein, autoarea cartii, impartaseste experienta ei legata de aceasta realizare, spunand ca de fiecare data cand vorbeste in fata a sute de oameni, inainte de a intra pe scena spune o rugaciune simpla, dar cu rezultate miraculoase: “ Doamne, te rog ca in acest moment sa vorbesti prin mine si sa-mi folosesti corpul ca si un mesager al iubirii.” Desi inainte de a intra pe scena nu isi mai aminteste nici un cuvant din intregul discurs, in momentul in care paseste pe scena, un siroi de energie ii umple corpul, cuvintele vin de la sine iar felul in care se conecteaza cu audienta este pur si simplu miraculos.

Nu uita ca si tu esti un mesager al iubirii.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste cu voce tare urmatorul pasaj si reflecta la mesajul pe care acesta il transmite:

“Astazi accept adevaratul rol al corpului meu, acela de mesager al iubirii. Vindecandu-mi perceptia gresita pe care am avut-o cu privire la corpul meu, realizez ca sunt un mesager al iubirii. Vindecarea mea ajuta la vindecarea omenirii!”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi spune urmatoarea afirmatie:

Inspira: Accept adevaratul rol al corpului meu.
Expira: Accept ca sunt un mesager al iubirii.
Inspira: Accept adevaratul rol al corpului meu.
Expira: Accept ca sunt un mesager al iubirii.
Inspira: Accept adevaratul rol al corpului meu.
Expira: Accept ca sunt un mesager al iubirii.

Continua acest exercitiu timp de 5 minute si incearca sa observi cum te simti cand ai terminat. Noteaza-ti observatiile in jurnal.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara