formats

Ziua 2 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Sunt pregatita sa vad totul diferit. Sunt pregatita sa vad iubirea.

Obiectivul zilei de astazi este sa inveti sa traiesti cu mentalitatea ca zilnic poti sa creezi miracole. Dorinta de a vedea iubirea in viata ta de zi cu zi este cea care catalizeaza la maximum schimbarea.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste pasajul de mai jos si reflecta asupra acestuia pentru cateva minute.
(daca nu stii cum se foloseste EFT te rog sa urmaresti acest video)

Secventa EFT de dimineata

Astazi imi doresc sa vad totul diferit. Astazi doresc sa-mi schimb felul de a gandi. O schimbare mica in felul cum percep totul, creaza schimbari miraculoase. Stiu ca am nevoie de o schimbare. Imi exprim dorinta si sunt pregatita sa vad iubirea … arata-mi calea.

Inainte de culcare, reflecta la felul cum a decurs ziua de azi. In jurnal, fa o lista cu toate fricile care au aparut peste zi. De data asta, alaturi de fiecare frica, vei mai scrie si o afirmatie preluata din “Un curs in miracole *” si anume “Sunt dispusa sa vad iubire in loc de asta”.

De exemplu, daca frica ta este “Mi-e teama sa imi expun ideile in fata colegilor ca sa nu fiu judecata”, alaturi vei scrie pur si simplu “Sunt dispusa sa vad iubirea in loc de asta.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT de seara.

Secventa EFT de Seara


“Un curs in miracole” este un set de trei cărţi „scris” de Dr. Helen Schucman printr-un proces de dictare interioara pe care l-a identificat ca venind de la Iisus. Cititi mai multe despre acest curs pe site-ul www.divin.ro