formats

Ziua 19 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Iertarea imi reda sentimentul de iubire fata de corpul meu!

Obiectivul zilei de azi este sa practici din nou iertarea, de data aceasta fata de corpul tau. Iertarea este singura solutie, ca sa te poti elibera de frica pentru corpul tau si astfel vei reusi sa creezi miracole. Tot prin iertare, reusesti sa scapi de furia si critica ce o aduci corpului tau, ca de altfel si de resentimentele ce ti le porti tie sau altora.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste cu voce tare urmatorul pasaj si reflecta la mesajul pe care acesta il transmite:

“Iertarea vindeca perceptia gresita ce o am fata de corpul meu. Prin iertare, mintea mea restabileste iubirea. Astazi, renunt la ignoranta in care am trait si in schimb aleg sa-mi vindec corpul prin iertarea care deschide noi perspective!”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi in jurnal incearca sa-I scrii o scrisoare lui Dumnezeu in care esti onesta si marturisesti perceptia falsa pe care ai avut-o fata de corpul tau. Spune-i secretele pe care le ai in legatura cu corpul tau. Incheie acesta scrisoare cerand indrumare si ajutor de la Dumenezeu.

Doamne, iti multumesc ca ma ajuti sa-mi eliberez frica si ma indrumi sa-mi inteleg corpul. Aleg, sa-mi unesc gandurile cu iubirea. Imi iert frica si primesc indrumarea ta!

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara