formats

Ziua 18 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Sunt recunoscatoare pentru corpul meu!

Obiectivul zilei de astazi este sa constientizezi iubirea fata de corpul tau. Este momentul sa realizezi ca singura menire a corpului tau este sa fie intruparea intr-o forma fizica a iubirii si ca urmare, corpul este un mesager al iubirii. Constientizand asta, o sa poti deveni recunoscatoare corpului tau si o sa opresti pentru totdeauna criticile pe care i le aduci.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste cu voce tare urmatorul pasaj si reflecta la mesajul pe care acesta il transmite:

“Astazi recunosc adevarata menire a corpului meu. Sunt aici sa-mi folosesc corpul ca si o intruchipare a iubirii. Vindecarea mea imi ofera energia necesara sa pot continua munca si transformarea mea.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi continua cu urmatorul exercitiu pe care il vei nota in jurnal. Acest exercitiu te ajuta sa intelegi prezenta fricii si absenta iubirii in viata ta. Noteaza in jurnal, felul in care frica ti-a afectat sentimentele pe care le ai fata de corpul tau.

Exemplu:

Ganduri infricosate: Ma tem ca niciodata nu o sa reusesc sa slabesc si ma simt separata de restul lumii.

Constiinta care crede in miracole: Recunosc ca aceste ganduri nu sunt altceva decat interpretarea mea. Cer ajutorul lui Dumnezeu, sa pot schimba aceste ganduri si totodata sa ma ajute sa inteleg ca corpul meu este iubire si eu sunt o mica parte din intregul Univers.

Continua acest exercitiu si nu incerca sa gasesti raspunsul perfect, in schimb ai incredere in Dumnezeu ca intotdeauna te va calauzi pe o cale plina de iubire.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara

Etichete: