formats

Ziua 17 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Nu sunt corpul meu. Sunt eliberata!

Obiectivul zilei de astazi este sa creezi o alta viziune legata de corpul tau. Pana acum ai acceptat o perceptie falsa care de fapt nu era reala. Exercitiul de astazi se bazeaza pe invatamintele din cartea Un Curs in Miracole si care spune: “Nu sunt corpul meu. Sunt eliberata”.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste cu voce tare urmatorul pasaj in fata oglinzii. Dupa ce ai terminat, continua pentru un minut sa te uiti la imaginea ta din oglinda.

“In aceasta dimineata il rog pe Dumnezeu sa ma ajute sa vad totul cu alti ochi. In oglinda se reflecta doar adevarul. Nu trebuie sa mai am acea viziune falsa bazata pe o intelegere gresita. In schimb, aleg sa vad lumina. Vad o sfera de lumina aurita deasupra capului meu. Aceasta lumina imi inunda tot corpul. Imaginea corpului meu este acoperita de lumina.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi petrece cateva minute in meditatie si constientizeaza faptul ca Dumnezeu a pus o farama de lumina inauntrul fiecareia dintre noi. Daca devii constienta de aceasta lumina, ea devine tot mai puternica si mai mare. Haide sa reaprindem acea lumina!

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara