formats

Ziua 13 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Astazi infaptuiesc schimbari miraculoase. Iertarea imi va fi ghid!

Obiectivul zilei de astazi este sa anticipezi miracole. Cu cat astepti miracolele cu mai multa convingere, cu atat o sa ai parte de mai multe miracole in viata ta. Trebuie doar sa ai incredere si sa fii constienta de prezenta lor. Astazi o sa ne concentram pe pacea ta interioara si iubirea de sine, ce te vor ajuta sa-ti dezvolti mentalitatea de miracole.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste cu voce tare urmatorul pasaj si petrece cateva momente absorbita de mesajul transmis:

“In fiecare moment, aleg sa-mi iert frica, vad iubirea in schimb. Acesta este un miracol. Astazi infaptuiesc schimbari miraculoase si ma bucur de ajutorul pe care il primesc de la Dumnezeu. Iubire si miracole sunt pregatite pentru mine. Miracolele exista prin iubire de sine si iertare.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi citeste urmatoarea rugaciune pentru iertare de sine:

“Doamne, iti cer ajutorul. Am hotarat sa ma iert si sunt pregatita sa-mi eliberez frica. Stiu ca iertarea ma va elibera. Iti impartasesc dorinta mea si sunt convinsa ca o sa-mi arati drumul pe care sa-l urmez, ce sa fac si ce sa spun. Stiu ca o sa ma ghidezi prin invataturi si experiente, care ma vor ajuta sa-mi intaresc iubirea ce mi-o port si sa alung frica. Multumesc pentru faptul ca ma ghidezi spre iertarea de sine.”
Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara

Etichete: