formats

Ziua 12 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Ma iert pentru felul in care gandesc. Aleg iubirea in schimb!

Obiectivul zilei de azi este sa practicam IERTAREA si incepem acest process iertandu-ne in primul rand pe noi insine. Avand resentimente inseamna ca traim inca in trecut si prin urmare repetam greselile pe care le-am facut in trecut. Exercitiul de astazi, este primul pas de eliberare a obisnuintei de a te critica si te invinui pe tine insati.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste cu voce tare urmatorul pasaj si petrece cateva momente absorbita de mesajul transmis:

“Astazi decid sa ma eliberez de trecut. In acest moment, aleg sa ma iert pentru sentimentele de furie si indignare pe care le-am avut. Ma iert pentru trecut, prezent si viitor. Stiu ca eu sunt iubire, iar toate experientele din viata mi-au fost date sa invat si sa evoluez. Am trecut peste experientele vietii, asa cum am stiut eu mai bine, iar astazi singurul lucru pe care pot sa-l fac, este sa iert. ASTAZI MA IERT.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi reflecta la afirmatia zilei de azi, raspunzand la urmatoarele intrebari in jurnal:

Cum te-ai simtit, eliberata de gandurile infricosate?

Ce ai simtit repetand afirmatia zilei?

Te-a ajutat aceasta afirmatie sa renunti la obiceiul de a te autocritica?

Esti hotarata, ca de acum incolo, sa practici aceasta afirmatie pentru iertare de sine?

Incearca de acum incolo sa fii constienta de faptul ca trebuie sa-ti traiesti viata fara sa te mai critici, fii doar martora unei transformari remarcabile.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara

Etichete: