formats

Ziua 11 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Sunt recunoscatoare pentru aceasta clipa!

Obiectivul Zilei de azi este sa trezeasca acea parte din tine care este plina de iubire de sine si care probabil pana acum a stat ascunsa sau a fost ignorata, si de asemenea sa-ti reaminteasca cat de importanta esti. Fa totul cu cat mai multa simplitate. Pana acum ai fost probabil convinsa ca nu este nimic special in legatura cu tine. Acceseaza acel loc plin de iubire in interiorul tau si gaseste tot ce apreciezi la tine insati.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste cu voce tare urmatorul pasaj, iar la sfarsit petrece cateva momente absorbita de mesajul pe care aceste cuvinte il transmit.

“Astazi sunt recunoscatoare pentru cine sunt. Sunt recunoscatoare pentru aerul ce il respir, pentru mancarea ce o mananc, pentru perna pe care imi pun capul seara. Sunt recunoscatoare pentru invatamintele pe care le-am primit si totodata pentru acest drum pe care sunt. Sunt recunoscatoare pentru dorinta mea de a ma schimba si pentru ca aleg iubire in locul fricii. Recunostinta ce mi-o port, ma umple de bucurie si-mi lasa mintea libera sa creada in miracole.”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi pregateste-ti jurnalul si scrie o lista a recunostintei. Aceasta lista se refera doar la ce esti recunoscatoare in legatura cu tine insati. Fa totul cat mai simplu si nu cauta cuvinte elaborate, noteaza tot ce apreciezi in legatura cu tine. Dupa ce ai terminat lista, citeste-o de cateva ori si incearca sa simti aceste aprecieri pe care tocmai ai avut curajul sa le descoperi.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara