formats

Ziua 10 din Programul de Manifestare de Miracole

Afirmatia Zilei: Eu sunt iubire!

Obiectivul zilei de azi este sa-ti reamintesc ca alegerea iubirii in locul fricii este doar decizia ta. Iar felul in care te auto-critici, poate si in mod inconstient, cu timpul devine o covingere constienta. Astazi, este timpul sa renunti la acest obicei.

Incepe ziua cu exercitiul EFT si apoi citeste cu voce tare urmatorul pasaj, iar la sfarsit petrece cateva momente absorbita de mesajul pe care aceste cuvinte il transmit.

“Sunt iubire. Totul, atat in interiorul meu cat si in afara mea, este iubire. Astazi, aleg sa repet asta, sa cred asta si sa infaptuiesc asta. Sunt iubire. Orice altceva am ales sa cred pana acum, este numai o dovada falsa care doar pare reala. (eng. FEAR = False Evidence Appearing Real)”

Incheie ziua cu exercitiul EFT pentru seara si apoi pregateste-te pentru un alt exercitiu, preluat de data aceasa din invataturile lui Louise Hay. Pentru acest exercitiu ai nevoie de o oglinda. In timp ce te uiti la reflectia ta din oglinda, repeta cel putin de trei ori: “Te iubesc!”. Observa ce fel de emotii apar in timp ce faci acest exercitiu? Noteaza-ti totul in jurnal si incheie seara luand o decizie ce iti va schimba viata: “Aleg sa ma iubesc profund!”.

Secventa EFT de dimineata

Secventa EFT de Seara

Etichete: