formats

Video: Tapping pentru Miracole


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

 

“Exista doua moduri de a-ti trai viata: poti trai in credinta ca nu exista miracole, sau poti trai ca si cum totul este un miracol.” – Albert Einstein

Intotdeauna am fost fascinata de miracole si pot sa spun cu siguranta ca am avut parte de multe miracole in viata mea. Mult mai interesant a fost atunci cand am invatat sa creez miracole, pentru ca fiecare dintre noi avem o putere extraordinara de a crea miracole!

Acesta este motivul pentru care, cu putin timp in urma, am lansat un program de 40 de zile de exercitii transformationale pentru a manifesta miracole in viata noastra. Intregul program are la baza invataturile cuprinse in cartea “Un Curs in Miracole”, asa cum a fost interpretat de Gabrielle Bernstein, unde miracolul este definit ca fiind ”o transformare de la frica la iubire, daca ,in orice situatie si indiferent de conditii, faci aceasta alegere viata ta se va schimba”.

Zilnic se intampla miracole, cateodata sunt subtile, si noi le spunem coincidente sau cateodata sunt evidente si nu trec neobservate. Nu conteaza cine esti, miracolele exista si se intampla in viata fiecaruia.
Si totusi cum, putem sa cream miracole in viata noastra si de ce miracolele intarzie sa apara. Motivul pentru care miracolele intarzie cumva sa apara in viata noastra, este ca cei mai multi oameni nu cred in miracole.

Deseori ne gandim, cumva in secret, la viata pe care am vrea sa o traim, cu o cariera care sa ne aduca satisfactii financiare facand ceea ce ne place, cu posibilitatea de a calatori si de a ne petrece vacantele in locuri exotice, sa avem mai mult timp liber sa-l perecem cu familia si prietenii, dar cumva, aceste vise devin rar o realitate. De ce oare? Pentru ca, din cauza credintelor limitative ca si a obiceiurilor noastre vechi …incepem sa ne indoim: “Cine te crezi?” “Cum poti sa speri la asa ceva?” “Se intampla altora, dar nu tie.” Si uite asa in scurt timp uitam de dorinta noastra si ne intoarcem la viata de zi cu zi.

Cand esti hotarata sa-ti urmezi telul, indiferent de raspunsurile pe care le primesti din afara –de la prieteni, familie – sau dinauntrul tau, prin acea voce interioara, nu trebuie sa renunti si zilnic sa ai in minte viziunea clara a ceea ce doresti sa realizezi, sa fii conectata emotional cu acea dorinta, fiind entuziasmata, incantata, fericita – adica, sa simti iubire in loc de frica si atunci miracolele apar si dorinta ta incepe sa se materializeze.

Nu uita ceva foarte important, sa treci la actiune pe baza ideilor tale, fiindca in acest fel creezi posibilitati dar si sa ai rabdare pentru ca de multe ori Universul are nevoie de mai mult timp ca sa materializeze ceea ce iti doresti.

Etichete: