formats

Urarea Mea de An Nou

Publicat pe ianuarie 6, 2013, în articol.

Am pasit de cateva zile in Noul An si cum toata bucuria, emotia si agitatia sarbatorilor de iarna a trecut, acum este perioada propice sa reflectam la anul care tocmai s-a incheiat dar si sa initiem proiecte noi pentru acest an.

Inevitabil, inceputul de an debuteaza si cu acea latura comerciala cand suntem sfatuite sa ne facem abonament la sala de sport sau sa incepem o dieta noua care ne garanteaza atingerea greutatii ideale in cateva saptamani sau sa facem cumparaturi pentru a beneficia de reducerile de pret pe care cele mai multe magazine le ofera.

Mai presus de toate acestea, inceputul de an vine cu o energie aparte si totodata cu posibilitatea de a lua totul de la capat. Aceasta enegie se numeste ENTUZIASM.

In ultimele zile, trebuie sa admit ca eu sunt plina de entuziasm si abia astept sa-ti impartasesc din proiectele la care am inceput deja sa lucrez; dar toate la momentul potrivit.

Anul 2012, a fost pentru mine plin de realizari, mai mici sau mai mari, cea mai mare realizare fiind lansarea proiectului eftmagic.ro.

Iti sunt recunoscatoare pentru ca ai fost alaturi de mine in 2012 si pe langa traditionalul La Multi Ani iti doresc ca 2013 sa fie:

Anul in care inveti sa apreciezi faptul ca esti unica in lume, ca ai atat de multe sa oferi si meriti sa fii iubita, apreciata si respectata doar prin faptul ca extisti.

Anul in care incetezi sa mai fii ingrijorata de tot ceea ce se intampla in jurul tau, pentru ca toata aceasta stare nu face altceva decat sa te extenueze fizic si mental.

Anul in care realizezi (in sfarsit) ca nu poti schimba oamenii dupa placul tau ci de fapt starea ta energetica este cea care ii influenteaza pe cei din jurul tau sa se poarte intr-un fel sau altul.

Anul in care reusesti sa transformi acele convingeri care nu fac altceva decat sa-ti limiteze posibilitatile, ca de altfel si situatiile neplacute din trecut care si-au lasat profund amprenta asupra ta.

Anul in care te ingrijoreaza tot mai putin opinia altora despre tine dar in schimb dai o atentie mult mai mare la ceea ce crezi tu despre tine insati.

Anul in care traiesti cu sentimentul de abundenta permanenta, concentrandu-te la ceea ce ai si mai putin la ceea ce iti lipseste.

Anul in care intelegi ca este important sa ai in primul rand grija de tine fara sa vezi asta ca si o atitudine egoista ci mai degraba o conditie esentiala unei vieti echilibrate.

Anul in care dai o atentie mai mare felului in care te hranesti, hidratezi, ca de altfel si exercitiului fizic. Chiar daca schimbarile sunt mici la inceput iti vor intari increderea ca nu este un sacrificiu, ci mai degraba un gest de respect pentru tine insati.

Anul in care esti recunoscatoare pentru tot ce viata iti ofera si iti asumi responsabilitatea pentru realitatea ta zilnica.

Fie ca in acest an sa zambesti mai mult, sa iubesti mai mult, sa visezi mai mult si sa descoperi ca exista possibilitati nelimitate ca visele tale sa devina realitate.

Etichete: ,