Vrei sa afli cum intr-un mod usor si rapid poti sa elimini acele obstacole emotionale si convingeri ce te opresc sa traiesti o viata echilibrata si in acelasi timp de succes?

Acest program este pentru tine daca…

 • Esti o femeie cu o cariera solicitanta, fiind prinsa mereu intre responsabilitatile locului de munca si angajamentele fata de familie
 • Traiesti mai tot timpul intr-o stare de anxietate fiindca trebuie sa faci fata termenelor limita
 • Te simti coplesita si suprasolicitata de responsabilitatile prea mari pe care le ai la serviciu
 • Petreci tot mai putin timp cu familia si asta iti creaza o stare de vinovatie si nemultumire
 • Esti frustrata vazand cum viata trece pe langa tine fara sa te bucuri prea mult de realizarile tale
 • Iti este frica sa faci o schimbare pentru ca te gandesti ca riscul ar fi prea mare sau ca nu este momentul potrivit

Daca te simti in acest fel, nu esti singura si te inteleg perfect fiindca si eu am fost in aceasta situatie. Cu o cariera in domeniul corporate timp de aproape 18 ani sunt familiarizata cu frustrarea si nemultumirea cu care se confrunta femeile in timp ce incearca sa mentina o cariera solicitanta, sa gestioneze o viata de familie si respectiv sa aiba grija de ele insele. A fost o perioada in viata mea cand am depus un efort considerabil sa reusesc sa jonglez toate aceste aspecte ale vietii mele. Dar din pacate rezultatele nu au fost pe masura eforturilor depuse.

In toti acesti ani am cautat tot felul de metode de vindecare,
din pacate cu rezultate minime.

Viata mea s-a schimbat complet o data ce am descoperit EFT si in urma sedintelor cu practicieni extrem de calificati, intr-o perioada relativ scurta de timp am fost in masura sa-mi eliberez convingerile negative si obstacolele emotionale care ma impiedicau sa-mi traiesc viata cu bucurie, implinire si pasiune. In acel moment am decis ca pot sa ajut si alte femei sa faca acelasi lucru.

Si iata-ma astazi, dupa ani de studiu si practica, ani in care mi-au devenit mentori unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu si de la care am invatat toate secretele unei vieti echilibrate si de succes. Acum sunt specializata tocmai in a fi in serviciul femeilor de cariera care duc o viata stresanta si care doresc sa invete cum sa-si depaseasca propriile limitari, sa se elibereze de stres si sa le creasca increderea de sine astfel incat sa-si poata realiza obiectivele, sa obtina o recunoastere mai mare si sa faca mai multi bani, toate acestea in timp ce au suficient timp pentru ele insele si familie.

Ceea ce am observat este ca noi femeile de multe ori continuam sa ne asumam responsabilitati din ce in ce mai mari, iar orele lungi la locul de munca si presiunea de a face prea multe deodata, in timp, duc la o situatie tot mai acuta de neimplinire, frustrare, dezamagire si totodata la senzatia ca ceva ne lipseste din viata.

Acestea sunt semne care arata ca este timpul pentru o re-evaluare si transformare.

Ca si femei consideram ca pentru a ne urma telul pe care ni-l dorim trebuie sa ne sacrificam: timpul, energia sau relatia cu cei dragi si atunci mai bine renuntam. Din pacate renuntarea nu este o solutie de durata pentru ca atunci intervine acea voce interioara care de cele mai multe ori ne critica: “Nu meriti sa ai succes !”, “Cine te crezi ?”, “Banii nu cresc in copaci !”, “Stai mai bine unde esti fiindca este mai sigur !” Sunt convinsa ca toate aceste expresii iti sunt cunoscute.

In acel moment gasesti tot felul de argumente care desi credibile nu reprezinta adevarul. Acesta este motivul pentru care de multe ori te simti frustrata, dezamagita, coplesita, deznadajduita … doar ca sa enumar cateva dintre emotii.

Emotiile fac parte din viata noastra, important este sa stii cum sa raspunzi acestor emotii intr-un mod corespunzator….si atunci viata ta se va schimba.

Fiecare femeie are calitatile necesare sa realizeze ceea ce isi doreste in viata si asta fara sa munceasca din greu si fara sa depuna sacrificii.

In Programul de Echilibrare Emotionala vin sa iti arat cum sa creezi viata pe care ti-o doresti in loc sa raspunzi la ceea ce viata iti pune in cale. Te ajut sa creezi succes asa cum vezi tu succesul in viata ta, intr-un mod cat mai simplu posibil iar cu un proces care foloseste strategii bazate pe solutii te voi ajuta sa iti atingi obiectivele, sa ai o recunoastere mai mare si sa creezi mai multi bani – toate acestea in timp ce traiesti viata cu bucurie, pasiune si entuziasm.

In acest program vei invata cum sa…

 • Clarifici care iti sunt telurile si ce iti doresti cu adevarat sa realizezi in viata. Vei invata sa spui “DA” la ceea ce este important si “NU” la restul
 • Reprogramezi sistemul vechi de convingeri si credinte limitative prin care continui sa obtii aceleasi rezultate chiar daca depui eforturi tot mai mari
 • Transformi acea frica ce te tine pe loc cat si obiceiurile de autosabotaj de care poate nici nu esti constienta
 • Stabilesti un sistem de prioritati pentru cariera si familia ta; aceasta o sa te ajute sa elimini acel stress zilnic si o sa fi foarte surprinsa cand vei realiza ca obtii rezultate rapide intr-un timp mult mai scurt
 • Gestionezi emotiile folosind o tehnica foarte usoara si rapida astfel incat sa nu mai petreci timp pretios simtindu-te coplesita si neajutorata.
 • Dezvolti o noua atitudine referitoare la cine esti si cum vrei sa fi vazuta de cei din jur; vei invata 4 motive datorita carora de cele multe ori renunti sa faci o schimbare.
 • Creezi o noua relatie cu banii folosind un sistem simplu care da rezultate rapide

Iata care sunt etapele pe care le vom parcurge impreuna in acest program

Modul 1: Destinul Dorintelor


 • Stabileste viziunea ta asupra a ceea ce vrei sa realizezi folosind o formula ce te va ajuta sa dobandesti confidenta si motivatie
 • Identifica ce te determina cu adevarat si cum sa folosesti aceasta ca sa iti atingi telurile

Modul 2: Energia Emotiilor


 • Transforma credintele limitative si convingerile dobandite in trecut
 • Elimina acea voce critica ce te tine intr-o stare de indoiala si nesiguranta
 • Invata cel mai simplu si rapid mod prin care poti sa schimbi orice gand negativ

Modul 3: Descopera cine esti


 • Defineste identitatea care iti creaza realita
 • Gaseste care iti sunt propriile talente si capacitati care te fac unica
 • Invata de ce preferi sa stai in aceasta stare de nemultumire si cum sa schimbi vechile obiceiuri

Modul 4: Emotiile si Banii


 • Transforma relatia ta cu banii
 • Invata o strategie prin care sa identifici cati bani esti pregatita sa creezi
 • Adopta o atitudine pozitiva referitoare la bani eliminand convingerile negative ca si limitarile care le pui pe tine insati

Ce vei primi in acest program:

 • 4 Sesiuni a cate X 60 minute, pre-inregistrate, care contin in detaliu material referitor la fiecare Modul in parte
 • 8 Secvente de tapping AUDIO si in format PDF care te ajuta sa obtii rezultate imediate
 • Exercitii specifice fiecarui modul in parte, secvente EFT si materialul de suport iti vor fi prezentate in detaliu pe parcursul fiecarui modul
 • Harta Emotionala – care iti va fi un ajutor important cum sa identifici in orice moment care iti este starea emotionala

Da! Vreau sa traiesc cu energie, entuziasm si pasiune !

Vreau sa comand online “Programul de Echilibrare Emotionala”!