formats

Pregatire pentru programul de 40 de zile: cum practici EFT

Ma bucur foarte mult ca ai decis sa participi si tu in acest program transformational. Trebuie sa te avertizez de la inceput ca o sa ai nenumarate momente in care o sa vrei sa renunti. O sa auzi vocea fricii, incercand sa te convinga ca nu ai timp, ca aceste exercitii sunt o pierdere de vreme, ca la tine nu vor functiona sau ca oricum nu te verifica nimeni asa ca nu trebuie sa urmezi instructiunile asa cum sunt prezentate.


Te rog ca in acele momente sa fii blanda cu partea aceea din tine care opune rezistenta si sa accepti ca schimbarea la acest nivel profund este mai dificila. Multumeste vocii tale critice pentru ajutorul sau si apreciaza intentia ei de a te mentine intr-o zona de siguranta. Iarta si accepta toate emotiile tale, fara sa le judeci.


Eu folosesc tehnica EFT de ani de zile ca sa imi linistesc frica. Este simpla, rapida, nedureroasa, si functioneaza chiar daca nu crezi in ea. Iar ca sa poti face exercitiile ghidate de dimineata si seara, trebuie sa te familiarizezi cu tehnica. Mai jos, iti prezint in acest video cum anume se foloseste EFT. Ca sa-ti fie si mai usor sa faci exercitiile audio, tipareste-ti schema punctelor EFT. Dupa cateva zile de tapping cu siguranta ca o sa le stii deja fara probleme. Daca din greseala uiti cate un punct si sari peste, nu te ingrijora si continua secventa, va functiona oricum!


Te astept sa participi la conversatia noastra pe pagina de Facebook! Poate vei avea nevoie de un sfat sau poate ca o sa poti chiar tu ajuta pe cineva!


The video cannot be shown at the moment. Please try again later.