Matrix Reimprinting sau Reprogramarea Matricei Mentale

Matrix Reimprinting sau Reprogramarea Matricei Mentale este o tehnica dezvoltata de Maestrul EFT, britanicul Karl Dawson, si se bazeaza pe principiul fizicii cuantice care sugereaza ca suntem toti conectati printr-un camp energetic unificat denumit Matricea. Astfel, toate experientele de viata, ale tutoror, fie placute sau neplacute, sunt inregistrate in aceasta Matrice, ca niste imagini, in forma unor Holograme Energetice de Constiinta abreviate ECHO (eng. Energetic Consciousness Holograms)

Matrix Reimprinting ofera o metoda unica de a rezolva experientele neplacute din trecut respectiv lectiile de viata negative, prin inlocuirea, la propriu, a amintirilor vechi, cu unele noi, benefice. Matrix Reimprinting se bazeaza pe teorii inovatoare din domeniul psihologiei aplicate, care introduce ideea ca daca experientele, gandurile si credintele nefavorabile sunt inlocuite in mod constient de echivalentele benefice, cele pozitive vor prevala si vor deveni noul adevar pentru acea persoana, pana la nivel celular.

Prin intermediul tehnicii Matrix Reimprinting completata fiind de tehnica EFT,┬ávei “revizita” evenimentele negative din trecut, intr-un mod cat mai detaliat, pana la a interactiona chiar cu toti cei implicati – ca si cum ai juca intr-un film – doar ca de data aceasta tu esti regizorul. In felul acesta, ai posibilitatea de a schimba modul in care se desfasoara evenimentele, pentru a reconstitui, la propriu, trecutul tau intr-unul plin de experiente placute, dand astfel posibilitatea si subcontientului tau de a face asocieri noi.

Matrix Reimprinting este una dintre cele mai puternice si eficiente tehnici de transformare, care va aduce rezultate spectaculoase intr-un timp foarte scurt.

Daca doresti sa aflii mai multe, acum ai ocazia sa citesti cartea in limba romana “REPROGRAMAREA MATRICEI MENTALE PRIN TEHNICA ELIBERARII EMOTIONALE”

ANUNT IMPORTANT: Continutul acestui website este prezentat numai ca si informatie generala si nicidecum nu sustine ca atat EFT cat si Matrix Reimprinting sunt folosite pentru a trata, vindeca, preveni sau diagnostica vreo boala sau problema psihologica. Atat EFT cat si celelalte tehnici descrise in acest website nu inlocuiesc tratamentul medical sau psihologic.
Esti sfatuita sa soliciti recomandarile medicului inainte sa iei orice decizie referitoare la sanatatea ta. Scopul sesiunilor cu Daniela Popp este sa te ajute sa gasesti solutii pentru o viata mai buna si nicidecum nu sunt un remediu pentru problema ta de sanatate.
Home Matrix Reimprinting sau Reprogramarea Matricei Mentale