Legea Atractiei

Legea atractiei este o lege universala simpla si bine cunoscuta, care a fost popularizata in ultimul deceniu prin intermediul unor filme precum “The Secret” de Rhonda Byrne, “Cere si ti se va da” de Esther si Jerry Hicks respectiv “Matricea Divina” a lui Gregg Braden.

Teoria care sta la baza Legii Atractiei este ca suntem creatorii propriei noastre realitati astfel incat vom atrage lucrurile asupra carora ne concentram cel mai mult atentia si care sunt în rezonanta cu nivelul nostru vibrational.

Pentru majoritatea oamenilor, acesta lege functioneaza astfel ca atunci cand vibratia energetica este joasa si isi concentreaza atentia asupra unor aspecte negative din viata lor, rezultatatul este ca alte experiente neplacute apar în realitatea lor. Din fericire, opusul este si el adevarat – atunci când vibratia noastra este inalta si ne concentram atentia catre lucruri benefice, vom crea experiente placute în vietile noastre.

Dintr-o perspectiva a tehnicii Reimprinting Matrix, mentinerea la nivel inalt a vibratiilor noastre energetice este destul de dificil de realizat, mai ales daca am avut mai multe experiente de viata neplacute, deoarece mintea noastra la nivel de subconstient se identifica cu acele evenimente si continua atragerea de experiente similare, in credinta ca aceasta este unica realitate posibila.

Acesta este motivul principal pentru care Legea Atractiei nu pare sa functioneze pentru unele persoane, indiferent de cat de constiincios isi repeta afirmatiile pozitive, sau scriu in jurnale de recunostinta sau practica vizualizarea, în speranta ca vor schimba ceea ce atrag in vielile lor.

Lucrand cu Matrix Reimprinting vom putem rescrie, la propriu, experientele negative din trecut cu unele pozitive, iar în acest fel se vor produce schimbari atat la nivelul subconstientului cat si la nivel vibrational, dand astfel startul atragerii de experiente de viata de-a dreptul magice.

ANUNT IMPORTANT: Continutul acestui website este prezentat numai ca si informatie generala si nicidecum nu sustine ca atat EFT cat si Matrix Reimprinting sunt folosite pentru a trata, vindeca, preveni sau diagnostica vreo boala sau problema psihologica. Atat EFT cat si celelalte tehnici descrise in acest website nu inlocuiesc tratamentul medical sau psihologic.
Esti sfatuita sa soliciti recomandarile medicului inainte sa iei orice decizie referitoare la sanatatea ta. Scopul sesiunilor cu Daniela Popp este sa te ajute sa gasesti solutii pentru o viata mai buna si nicidecum nu sunt un remediu pentru problema ta de sanatate.